Snygga håraccessoarer till vardags

Att bära håraccessoarer till vardags piggar inte bara upp en enkel outfit utan piggar också upp hela miljön och omgivningen runt om kring dig. Vem blir inte glad av en fin färgklick? Gammal som ung gillar att vara fin i håret och det är därför man använder sig av håraccessoarer för att piffa till det lite extra. Allt ifrån diadem med rosor till vardagsftofs eller röd rosett har sin tid.

Vad menas med håracessoarer?

Den definitionen vi på stylingguiden.se använder oss innebär att diadem, tofsar, hårsnoddar, hårspännen, klämmor och hårband räknas som håracessoarer.

Hur ofta använder man håracessoarer?

När du välj börjat med håracessoarer såsom diadem och hårspännen är det svårt att sluta. Det går snabbt att hitta sig en favorit som man gillar. Det finns alltifrån klassiska hårspännen och fina härklämmor i form av blad med baljetter eller söta hårspännen med pärlemor som passar till fest.

Vilken håraccessoar ska man ha?

Det finns inte något rätt eller fel, utan du väljer såklart det som du känner passar dig och vad som matchar med din övriga klädsel och stil. Nedan kan du läsa om lite mer tips och få inspiration till vad som passar och matchar.

Söker du efter håraccessoarer till bröllop, bal eller till fest? Så kommer vi inom kort skriva nya inlägga som du kan läsa mer om vad som passar för just dessa tillfällen.

Det finns många butiker som säljer håraccessoarer online, självklart kan du även hitta fina håracessoarer som kan användas till vardags i vanliga butiker på stan också.

Snygga diadem

snygga diadem

Diadem med fasetterade stenar

Snygga diadem med stenar passar utmärkt när du vill vara extra fin.

Köp hos Lyko


lyko diadem velvet look pink 1189 557 0001 1

Diadem Velvet Look Pink

Snygga diadem med fin knut, småribbat tyg och färger som passar utmärkt och ger dig snabbt en modern look.

Köp hos Lyko

Min favorit! Supersnyggt till alla hårfärger, passar blondiner som brunetter samt ton i ton snyggt på rödhåriga/copparfärgade eller en snygg roséguld hårfärg.


Vi rekommenderar dig även att läsa om snygga scrunchies som du kan använda till vardags eller om allt du behöver veta om hairtalk extensions.

Var detta inlägg hjälpsamt?

3 tankar på “Snygga håraccessoarer till vardags”

Kommentarer är stängda.