Snygga håraccessoarer till vardags

Innehåll

Att bära håraccessoarer till vardags piggar inte bara upp en enkel outfit utan piggar också upp hela miljön och omgivningen runt om kring dig. Vem blir inte glad av en fin håraccessoar? Gammal som ung gillar att vara fin i håret och det är därför man använder sig av håraccessoarer för att piffa till det lite extra. Allt ifrån diadem till hårklämmor och hårspännen.

Det finns många butiker som säljer håraccessoarer online, StylingGuidens utvalda favoriter bland fina håraccessoarer till vardags som finns ute just nu.


Håraccessoarer – Diadem

håraccessoarer diadem

Diadem Velvet Look Pink

Snyggt diadem med fin knut, sammets tyg och i en modern rosa färg som passar utmärkt och ger dig snabbt en tendig look.

Min favorit! Supersnyggt till alla hårfärger, passar blondiner som brunetter samt ton i ton snyggt på rödhåriga/copparfärgade eller en snygg roséguld hårfärg.

Till butik >>


diadem beige

Diadem Med Vriden Detalj Beige

Stilrent diadem i sidentyg i en mjuk och varm beige färg. Passar bra både till blondiner och brunetter samt rödhåriga. Ett klassiskt och enkelt diadem med fina detaljer som omedelbart ger ett propert intryck.

Till butik >>


diadem läder

Diadem braided leather black

Snyggt flätat diadem i svart läder. Detta diademet ger lite mer attityd samtidigt som det har en mjuk textur i form av den flätade modellen. Detta diademet passar till alla hårfärger och ger mer kontrast till blondiner och en mjukare kontrast till mörkhåriga.

Till butik >>


Håraccessoarer – hårklämmor

hårklämma rosé

Stor hårklämma – rosé glitter

Otroligt fin stor hårklämma i rosé och glitter med en IA BON logo på i form av en liten guld ananas. Denna hårklämman passar bra både till blondiner och brunetter samt rödhåriga. Hårklämman är fin att sätta upp hela håret med eller bara överhåret.

Till butik >>


hårklämma vit

Stor hårklämma – Helene White

Snygg stor hårklämma i pärl vit med gulddetaljer. Denna passar bra till pärlblonda och guldblonda hårfärger och även till brunetter och rödhåriga. En hårklämma med en trendig touch!

Till butik >>


hårklämma beige

Stor hårklämma – Madeleine Beige

Vacker hårklämma i tonerna beige, pärlrosa och gult. Hårklämman är stor och har en silverdetalj. Passar så fint till neutrala – varma blonda hårfärger och även till brunetter och coppar/roséfärgade.

Till butik >>

Min favorit! Så otroligt vacker hårklämma i en så fin färgkombination enligt min smak. Piffar upp en enkelt basoutfit omedelbart!


Håraccessoarer – hårspännen

hårspänne nude
hårspänne rosett nude

Hårspänne rosett – nude

Fint hårspänne med rosett i en skimrande nude färg. Hårspännet är fint att fästa som på bilden eller på ena sidan av håret. Hårspännet ger en feminin och gullig look som blir mjukare och ton i ton hos blondiner och ger lite mer kontrast hos brunetter och rödhåriga.

Till butik >>


hårspänne marmor
hårspänne mamor

Hårspänne marmor – svart & vit

Snyggt hårspänne i marmor svart och vit. Ett stort klassiskt hårspänne som är snyggt att fästa på ena sidan. Detta hårtspännet passar till alla olika hårfärger.

Till butik >>


hårspänne pastellblå
blått hårspänne

Hårspänne clips – glitter blå

Fint hårspänne clips i en flätad textur med pastellblå skimrande färg. Detta hårspänne ger ett sopert intryck och passar bäst till kalla blonda hårfärger och till brunetter.

Till butik >>


Vad menas med håracessoarer?

Den definitionen vi på stylingguiden.se använder oss innebär att diadem, tofsar, hårsnoddar, hårspännen, klämmor och hårband räknas som håracessoarer.

Hur ofta använder man håracessoarer?

När du välj börjat med håracessoarer såsom diadem och hårspännen är det svårt att sluta. Det går snabbt att hitta sig en favorit som man gillar. Det finns alltifrån klassiska hårspännen och fina härklämmor i form av blad med paljetter eller söta hårspännen med pärlemor som passar till fest.

Vilken håraccessoar ska man ha?

Det finns inte något rätt eller fel, utan du väljer såklart det som du känner passar dig och vad som matchar med din övriga klädsel och stil.

Vi rekommenderar dig även att läsa om snygga scrunchies som du kan använda till vardags eller om allt du behöver veta om hairtalk extensions.