Håraccessoarer för barn – tips till 3 olika tillfällen

Det finns så otroligt mycket söta och roliga håraccessoarer för barn och till och med till små bebisar. Bebisar har oftast inte fått så mycket hår ännu och då kan ett fint hårband i tyg vara så fint samt att det värmer lilla bebisens huvud lite samtidigt. Håraccessorare är så trendigt just nu och men det är även väldigt praktiskt till barn. Små flickor med långt hår som hänger i ögonen och trasslar sig och tovar sig, samt att många barn är hårömma och tycker det gör ont att borsta håret.

Håraccessoarer till lite större barn 3-8 år är perfekt att använda för att kunna sätta upp håret på så det ej hänger och slänger samt få bort håret från ansiktet istället för att ha en kort lugg eller medan luggen sparas ut.

tangleteezer 1

StylingGuidens tips:

Införskaffa en bra borste som skonsamt och försiktigt reder ut ditt barns alla tovor utan att göra ont. Min bästa rekommendation är en Tangle Teezer med handtag!

KÖP!

Håraccessoarer för barn till vardag

Till vardags, på förskolan eller i skolan samt under fritidsaktiviteter är det extra viktigt att håraccessoarerna verkligen är i sköna och gjorda i oömma material som funkar vid mycket lek och bus. Då passar det bra med sköna hårband i tygmaterial. Till exempel ett snyggt diadem med djurtema som leopardmönster eller zebra mönster. Enkla hårspännen med söta figurer och mjuka tofsar passar också bra, och för de lite större flickorna som går i skolan är det så snyggt med scrunchies i fuskpäls i neutrala färger.

Håraccessoarer för barn – kalas

Till kalas, middagar eller skolavslutningar är det fint att ha något som är lite finare än till vardags och som är det lilla extra. Till dessa tillfällen passar det så bra med ett vackert marinblått sammetsdiadem med strass stenar, eller stilrena diadem med glitter eller pärlor som är inspirerade från Frost filmen. Eller varför inte söta fluffiga scrunchies i fuskpäls i pastellfärger?

Håraccessoarer för barn – julafton

Till speciella tillsättningar som julafton är det fint att ha håraccessoarer som är det lilla extra. Roligt diadem med renhorn i guld eller ett diadem som förställer en grönt glittrande julgran.D itt barn kommer att kännas sig så julig och fin i dessa! Eller för den lite mer stilrena stilen ett enklare glitter diadem med kanske en röd rosett!

Du har väl inte missat inlägget om håraccessoarer finare spännen och pärlclips för vuxna samt inlägget om håraccessoarer vardags för vuxna!