Håraccessoarer barn och håraccessoarer baby

Det finns så otroligt mycket söta och roliga håraccessoarer även till barn och till och med till små bebisar. Bebisar har oftast inte fått så mycket hår ännu och då kan ett fint hårband i tyg vara så fin samt att det värmer lilla bebisens huvud lite samtidigt. Håraccassoarer till lite större barn 3-8 år är perfekt sätt att kunna sätta upp håret på aå det ej hänger och slänger samt få bort håret från ansiktet istället för att ha en kort lugg eller medan luggen sparas ut.

Nedan kan du läsa om håraccessoarer för barn i 3 olika kategorier:

Håraccessoarer barn bröllop

Till bröllop eller finare tillställningar kan det vara fint att ha håraccessoarer som är det lilla extra. Ett vackert hårband i vit spets med en stor rosa blomma i siden med vita pärlor i mitten, ditt barn kommer att vara som en dröm. Eller för den lite mer stilrena stilen ett hårband med en stor rosa rosett i rtt lyxigt material.

image 2
Hårband baby blomma
image 3
Hårband spets baby

Håraccessoarer barn kalas

Till kalas, middagar eller skolavslutningar kan det vara fint att ha röd/rosa eller mörkt hallonröda sammets scrunchies med glitter eller ett fräckt hårband i leopardmönster i sidenmaterial. rosetter och roliga hårband eller fina spännen. Mellersta varför inte ett stort brett hårband med rosett i beigerosa eller ett glittrigt diadem?

Håraccessoarer barn vardags

Till vardags, på dagis eller i skolan är de extra viktigt att håraccessoarerna verkligen är i sköna och gjorda i oömma material som funkar vid mycket lek och bus. Enklare hårband i bommulsmaterial funkar bra – i rött led knut eller beige med rosett. Eller tofsar i tyg med glittriga detaljer för små prinsessor.

Några utav dessa underbara håraccessoarer för barn finns att köpa på Milkywalk.se

Du har väl inte missat inlägget om håraccessoarer finare spännen och pärlclips för vuxna?

Samt inlägget om håraccessoarer vardags för vuxna!