Handla på ett apotek online!

Innehåll

Att handla på ett apotek på nätet är så mycket smidigare än att gå till ett fysiskt apotek. Som med allt annat finns det mesta att köpa på nätet nu för tiden – mat, kläder men även läkemedel och apoteksprodukter.

För att kunna handla läkemedel på nätet behöver du besöka ett apotek online, det finns många olika och de kan variera i sina priser.

Vad erbjuder ett apotek online?

Förkylning

Om du är förkyld kan du behöva läkemedel som nässpray som antingen lindrar nästäppa eller rinnsnuva, eller båda delarna. Du kan även hitta hostmedicin som finns både i tablettform och flytande form samt något som lindrar halsont.

Allergi

Om du är allergisk så erbjuder apotek medicin mot allergi, det kan vara allt i från pollenallergi, kvalsterallergi till laktosintolerans och glutenintolerans.

Vitaminer och kosttillskott

På apotek online finns det att köpa vitaminer som A,B,C,D,E vitamin, folsyra, järn, jod, kalcium, zink med mera. Du kan även köpa kosttillskott som kollagen, omega 3, kosttillskott för hud och hår, kosttillskott för gravida, kosttillskott för klimaterie och pms, kosttillskott för veganer med mera.

Barn

Apotek online erbjuder barnmat som välling och mjölkersättning samt barnvitaminer. De erbjuder även läkemedel för barn som medicin mot värk, feber, mag- och tarmproblem och barnolja, schampo, munvård med mera.

Hälsa

Apotek online erbjuder hjälpmedel mot till exempel viktnedgång, viktuppgång, hjälpmedel för att sluta röka, hjälpmedel mot sömnproblem, träningsredskap med mera.

Hud och hårvård

Apotek online erbjuder hud och hårvård och framför allt produkter anpassade för speciella hud och hårbottenproblem som eksem, psoriasis med mera.

Sårvård, bett och stick

Apotek online erbjuder sårvård i form av plåster, kompresser, kirurgtejp, sårvård och skavsårsplåster. De erbjuder även bedövningssalva eller bedövningsplåster om du till exempel ska ta blodprov. Det finns även läkemedel mot insektsbett och brännskador.

Djurvård

Apotek online erbjuder även vård för djur. Allt i från avmaskning till hund, kloklippare och fästinghalsband. Det finns även vård för katt och häst så som pälsvård, sårvård och läkemedel mot magproblem.

Mun och tänder

Apotek online erbjuder mun och tandvård som behandling av munsår, muntorrhet, tandblekning och tandtråd, kariesförebyggande, hjälp mot ilningar och olika tandborstar med mera.

Mage och tarm

Apotek online erbjuder läkemedel mot mag och tarmproblem som mjölksyrebakterier, probiotika, IBS, förstoppning med mera. De erbjuder även medicin mot åksjuka och illamående.

Intimvård

Apotek online erbjuder hjälpmedel av intimbesvär, intimvård, mensskydd samt graviditetstest.

Övrigt

Många apotek online erbjuder även makeup, akut p-piller, sexleksaker och vårdhjälpmedel som blodtrycksmätare och självtester.