Hairtalk extensions – Såhär funkar det

Innehåll

Det finns mängder med olika typer av extensions men bara ett fåtal som faktiskt är riktigt bra. Hairtalk extensions är det allra bästa märket på marknaden. Håret är fairtrade vilket betyder att det är tempelhår som är donerat.

Hairtalk extensions är väldigt skonsamt för håret då det är tejpfästen, vilket innebär att det är en ca 3 cm bred hårslinga som fästes med en speciell tejp som fäster mycket bra på hår. Hairtalk extensions fästen är väldigt tunna vilket gör att det blir ett väldigt naturligt resultat samt minimalt med påfrestning för ens egna hår då det väger väldigt lite. Det funkar därför väldigt bra till mycket tunna och fina skandinaviska hår, om man har väldigt tunt hår.

Slingorna kan fästas som en dubbelmacka dvs, en hårslinga ovanpå sin egna och en under som fästes tillsammans. Eller så kan de fästas som singlar vilket funkar extra bra på väldigt tunna fina hår som lätt bryts av. Singelslingorna fästes med en speciell stopptejp och dessa kan även fästas långt upp på huvudet samt om man vill fylla ut exempelvis en lugg eller ha en känsla av mer hår och tjockare hår vid ansiktet.

Hairtalk extensions

Hairtalk extensions fungerar fint om man vill ha tjockare hår som en förtjockning och då kan man sätta in allt mellan 2 – 24 singelslingor. (1-2 packet.) Till en hårförlängning behövs det mer hår ca 48 singelslingor ( 4 paket)

Färger på hairtalk extensions

Hairtalk finns i alla olika färger och toner så det är väldigt enkelt att välja ut en färg som är lik sin egen / om man vill ha slingeffekter / balayage / ombre kan man välja ut färger och matcha ihop utefter det. Det är rekommenderat att ha minst två färger för ett så naturligt resultat som möjligt. Det mest naturliga är om man har två färger med ca 2 stegs skillnad i ljushetsläge. Ex; en ljusblond och en mörkblond ton. En mörkbrun och en ljusbrun ton. En kopparfärgad och en guldblond ton. En mellanblond och en ljusbrun ton. Det går också fint att ha upp till fyra olika färger vid en hårförlängning för att skapa dimensioner och ett fantastiskt liv i håret.

Omsättning av hairtalk extensions

Hairtalk extensions bör tas ur, tejpas om och flyttas upp var 6-8 vecka. Har man tunt fint hår rekommenderas det att inte gå längre än 6 veckor mellan omsättningarna då det finns risk för avslitning eller att håret går av.

För att läsa mer om hairtalk extensions kan du gå in på hairtalk.se


Du kan även läsa mer om hur du får fina hollywood lockar.