Färginpackning som ger nyans och lyster till din hårfärg!

Innehåll

Känner du att din färg tvättas ur snabbt? Är du blond och har gjort en kall toning med en askblond, sandig blond ton eller en koppar nyans? Då ska du köpa en färginpackning för att bibehålla den där fina fräscha tonen på håret som du har när du går från frisören? Det finns mängder med olika färginpackningar på marknaden och det finns flera olika nyanser att välja mellan.

Viktigt att tänka på gällande färginpackning

Som frisör rekommenderar jag att man använder sig av en färginpackning som en touch up. Det innebär att man bättrar på sin befintliga färg/nyans och fyller på med pigment hemma mellan sina frisörbesök.

Jag avråder från att använda en brun färginpackning om man är blond och vill ändra hårfärg. Detta på grund av att jag bara kan garantera ett vackert resultat om ni följer mina råd, vill man ändra hårfärg med färginpackning behöver man vara noggrann och blanda rätt nyanser för att undvika missfärgningar och fläckigt resultat.

Bästa färginpackningarna till respektive hårfärg

Alla inpackningar ska appliceras i nyshamponerat handdukstorkat hår. För bäst och jämnast resultat använd även en bredtandad kam eller tangle teezer och kamma igenom håret med inpackningen i för att se till att den fördelas jämnt i hela håret. Låt inpackningen sitta mellan 2-15 min beroende på hur intensivt resultat du vill ha.


Kevin Murphy – Blonde Angel Treatment

IMG 0332

Passar utmärkt till ljusa blonda hår som vill bibehålla en sval blond ton. Denna violetta inpackning från Kevin Murphy neutraliserar bort alla gula/guldiga toner och samtidigt ger näring och vård till håret, precis vad blonda hår behöver. Silverinpackningen slår inte över i grått/lila utan man kan alltid lita på att resultatet blir jämnt och fint. Rekommenderas att använda denna inpackning varannan till var tredje hårtvätt för att hela tiden underhålla den svala blonda tonen och undvika gula toner.

Köp Blonde Angel Treatment hos Lyko >>


Maria Nila – Colour Refresh Sand

IMG 0339 1

För dig som har en mellanblond till mörkblond hårfärg med en sandig ton passar denna färginpackning bäst. Tonerna i denna färginpackning är mestadels varma men det finns också lite svala toner som balanserar upp det varma och skapar en mjuk sandig ton.

Köp Colour Refresh Sand hos Lyko >>


Maria Nila – Colour Refresh Bright Copper

IMG 0343

Om du har en vacker koppar hårfärg är denna inpackning helt magisk. Ny kopparnyans, ny glans och nytt liv till håret! Denna färginpackning rekommenderar jag att använda varannan tvätt då koppar toner lätt tvättas ur håret.

Köp Colour Refresh Bright Copper hos Lyko >>


Maria Nila – Colour Refresh Cacao

IMG 0330

Du har ett brunt eller chokladbrunt hår och vill fylla på med färgpigment och glans mellan dina färgnings besök! Denna inpackning innehåller inte något rött utan endast en ren brun färg som går mer åt naturhållet än åt det vara hållet. Mer åt en kall chokladbrun färg. Rekommenderar att använda var tredje till var fjärde tvätt.

Köp Colour Refresh Cacao hos Lyko >>


Maria Nila – Colour Refresh Cacao Intense

Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense

Om du har en mörkbrun hårfärg åt det naturliga eller kalla hållet är denna inpackning två Steg mörkare än Cacao ovan. Fyll på med glans och pigment! Rekomenderar att använda var tredje – var fjärde tvätt.

Köp Colour Refresh Cacao Intense hos Lyko >>


Maria Nila – Colour Refresh Lavender

Maria Nila Colour Refresh Lavender

Du har en ljuslila – lila hårfärg, perfekt att fylla på med Lavender från Maria Nila. Kan även funka på ett ljust blont hår om du vill ha en ljuslila nyans men var supernoga med appliceringen och att kamma igenom inpackningen noga för att undvika fläckigt resultat.

Köp Colour Refresh Lavender hos Lyko >>


Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver

Image 3

Om du har en ljusblond silver pearl hårfärg är pearl silver den perfekta färginpackningen för dig. Funkar utmärkt även om du har ett ljusblont hår med en varmare ton men vill ha en kallare pearl beige ton att lägga denna nyans – tänk då på att låta den sitta full verkningstid som är 15 min för att verkligen få rätt effekt.

Köp Colour Refresh Pearl Silver hos Lyko >>


Maria Nila Colour Refresh Dusty Pink

Image 4

För att få en sådär snyggt smuts rosa ton på håret är Dusty Pink perfekt! Dusty pink är en färg som är en dovare variant av rosa med både varma och kalla inslag. Om den läggs på ett ljusare blont hår blir den mer åt det kalla rosa hållet och om den läggs på ett lite mer mellanblont/mörkblont hår blir den lite varmare.

Köp Colour Refresh Dusty Pink hos Lyko >>


Du har väl inte missat att läsa inlägget Olaplex? Läs också om 7 produktserier från Maria Nila.