Få längre hår – det hemliga vapnet till ett långt och vackert hår

Innehåll

Vill du ha ett långt, friskt hår men älskar att använda hårfön och värmeverktyg? Då är Kerastasé Extensioniste Thermique serien den rätta för dig då produkterna skyddar håret mot värme upp till 230 ° vilket minskar slitaget till 93 % och du är fri att styla ditt hår som du vill men samtidigt behåller ett starkt och friskt hår som kan växa långt.

Hemligheten till att få längre hår är att hålla det optimalt friskt och starkt. Värmestyling är det största hotet mot ett starkt och långt friskt hår, men med rätt produkter är det möjligt att forfarande kunna styla sitt hår med värmeverktyg.

För att få längre hår och att växa ut sitt hår till ett långt och lyxigt svall kräver rätt produkter och rätt hårrutin. Varje steg är viktigt för att till slut nå ditt mål till det långa vackra håret.


Få längre hår – hår rutin i 5 steg

1. Bain Extentioniste THE ACTIVATING SHAMPOO

få längre hår

Tvätta ditt hår med detta schampo som är ett uppfriskande, längförstärkande schampo som innehåller Creatine R och Taurin, en aminosyra med en skyddande effekt på hårfibrerna. Detta schampo hjälper till att säkerställa en hälsosam hårbottenmiljö och är det första steget till ett friskt, långt hår.

Köp hos Lyko >>


2. Fondant Extentioniste THE STRENGTHENING CONDITIONER

få längre hår

Få en lyxig effekt av detta krämiga balsam som är utformat för att hålla håret i optimal form. Balsamet innehåller Kreatin R, ceramider och maleinsyra som stärker håret och ger en jämn yta från rötter till toppar, vilket ger en omedelbar mjukhet och glans.

Använd detta balsam vid varje tvätt efter schampot. Låt verka 1-3 min och skölj ur.

Köp hos Lyko >>


3. Masque Extentioniste THE FORTIFYING MASK

få längre hår

Längdförstärkande hårmask som ger otrolig näring till håret med hjälp av Creatine R och maleinsyra som tränger sig in djupt i hårfibern och stärker håret och ger en jämn yta från rötter till toppar.

Använd denna masken 1 gång i veckan efter shamponering. Låt masken verka 10-15 min och avsluta med balsam.

Köp hos Lyko >>


4. Sérum Extentioniste ACTIVATES SCALP

få längre hår

Ett hårbotten och fiberserum som boostar hårväxten. Serumet appliceras med pipett i hårbotten och masseras in. Detta serum ska appliceras i handdukstorkat hår efter varje tvätt. Serumet ger en energigivande effekt till hårbotten.

Köp hos Lyko >>


5. Extentioniste Thermique THE BLOWDRY CREAM

få längre hår

Denna fönkrämen har en konstisens av gel/krämmjölk och innehåller Creatine R och Taurin som förstärker hårstrukturen inifrån och jämnar ut hårfibern. Fönkrämen skyddar håret mot värme upp till 230 % vilket minskar slitage till 93 %.

Använd denna fönkrämen innan varje användning av hårfön och värmeverktyg.

Köp hos Lyko >>


Behandla ditt hår hemma med denna hårvårdsrutin och utöver det är det viktigt att du besöker frisören varannan- var tredje månad för att klippa de slitna topparna och efter din frisörs rekommendationer göra den behandling som din frisör rekommenderar. Till exempel Kerastasé Fusio Dose treatment eller Olaplex treatment.

Lycka till med resan till att få längre hår och uppnå ditt långa, vackra drömhår!


Om Kerastasé

Kerastase grundades år 1964 och har sedan start haft en speciell vård filosofi för håret. Kerastase är ett professionellt hårvårdmärke som samarbetar med många olika frisörsalongen runt om i världen och har hela 19 olika hårvårdsserier. Kerastase motto är att kunna uppfylla precis alla olika hårtypers specifika önskemål och få alla kvinnor att känna att deras hår känns helt fantastiskt.

Kerastase har kombinerat sin djupa kunskap om frisörer och deras kunder för att sammanställa en hel värld full av hårvårdsprodukter som överträffar förväntningarna hos både kunder och frisörer. Kerastase produkter är framtagna med hjälp av expertforskare.

Kerastase har skapat och skapar (då kerastase ständigt uppdaterar sitt sortiment med nya produkter och kompliment till de olika hårvårdsserierna) produkter med sällsynta och högkoncentrerade ingredienser som sjunker djupt in i hårfibrerna för att vårda håret inifrån och ut.

Kerastase skapar skräddarsydda behandlingar med hjälp av deras banbrytande professionella tekniker och ritualer för att ge den djupaste vården av högsta kvalité.

”We don’t just wash hair, we bathe it. We don’t just treat hair, we transform it. We don’t just smooth frizz, we unleash possibilities. Because it’s more than hair, it’s you”. Kerastasé

Är du intresserad av att läsa mer om Kerastasé bakgrund och filosofi? Besök Kerastasé hemsida!