Dyson airwrap – dyson tar hårstylingen till nästa nivå!

Innehåll

Dyson airwrap är det senaste värmeverktyget som tar hårstylingen till nästa nivå. Många känner nog till märket dyson som tillverkar bland annat dammsugare men även kanske att det finns hårfönar som ser ganska annorlunda ut i jämförelse med en traditionell hårfön.

Dysons hårfön är konstruerad så att torkningen av håret går betydligt snabbare än med en traditionell hårfön, hårfönen är lätt och därmed mycket ergonomisk då du slipper onödig tyngd för armar och axlar när du fönar håret, samt blir dyson hårfön inte lika varm som en traditionell hårfön vilket gör att den är mycket skonsammare mot håret.

Dyson airwrap är en dyson hårfön men det tillkommer flera olika munstycken som gör att du kan styla ditt hår på flera olika sätt bara genom att byta munstycke. Alla munstycken är enkla att använda och du behöver inte kunna mycket om hårstyling för att kunna använda en dyson airwrap – då munstyckena är anpassade för nybörjare vilket förenklar stylingen.


Dyson Airwrap

dyson airwrap

Dyson Airwrap avancerad teknologi för att erbjuda en skonsam, temperaturkontrollerad och effektiv stylingupplevelse. Den banbrytande användningen av luftström och magnetiska fästsystem gör den till en unik produkt på marknaden för hårstyling.

Dyson airwrap finns att köpa här!Pre styling-dryer

Munstycket som torkar ditt hår som en hårfön. Samtidigt som håret torkas finns en inbyggd intelligent värmekontroll som mäter luftflödets temperatur över 40 gånger per sekund och reglerar värmen för att säkerställa att temperaturen alltid håller sig under 150 ° vilket inte utsätter håret för onödig värme som kan skada håret.


Round volumising brush

Dyson rundborste

Rundboste som formar ditt hår inåt eller utåt, skapar volym och form på ditt hår. Perfekta munstycket för att skapa en soft blow-out effekt, för att få resultatet som du får hos frisören. Borsten blåser samtidigt som den drar håret till borstens yta samtidigt som luftflödet riktas längs med hårstråna vilket skapar ett jämnt resultat.

Du kan använda Round volumising brush både på fuktigt och torrt hår, rekommenderas att håret är 80-90 % torrt innan du använder borsten för bästa resultat.


Soft smoothing brush

dyson antifrizz

Borste som har mjuka borst med kulspets-piggar som är konstruerade för att vara skonsamma mot hårbotten. Soft smoothing brush skapar ett slätt, mjukt och glansigt hår.


Firm smoothing brush

Dyson stylingborste

Borste som är perfekt för dig med frizzigt hår eller du som vill ha ett så rakt hår som möjligt. Firm smoothing brush har fasta borsthår som slätar ut och kontrollerar lockigt, krusigt och frizzigt hår. Resultatet blir ett rakare, slätare hår med mindre frizz.


30 mm Airwrap barrels & 40 mm Airwrap barrels

Dyson airwrap

Munstycke som fungerar som en locktång men skillnaden är att denna automatiskt snurrar in håret på ett skonsamt sätt vilket gör att den är otroligt enkel att använda och perfekt för dig som tycker det är svårt att locka håret med en vanlig locktång.

Den kommer i vänster och höger mun stycke vilket betyder att på din vänstra sida använder du vänster och på din högra sida använder du höger. På så sätt lockas lockarna bort från ansiktet på båda sidor. Vill du ha lockarna åt olika håll kan du alternera vänster och höger på samma sida av huvudet. Alltså på höger sida av huvudet lockar du varannan lock med höger, och varannan med vänster, på så sätt blir lockarna åt olika håll och det blir ett mer ”beachiga” lockar istället för klassiska vågor.

30 mm Airwrap barrels är något smalare än 40 mm och skapar lite mindre lockar vågor medan 40 mm skapar lite större lockar/vågor.


Stylingvideo!


Teknologin bakom Dyson airwrap

Dyson Airwrap är en innovativ och avancerad hårstylingapparat som har revolutionerat traditionell hårstyling genom att använda en unik teknologi. Här är en översikt över den teknologi som ligger bakom Dyson Airwrap:

 1. Luftströmteknologi:
  • Dyson Airwrap använder sig av en kraftfull luftström för att styla håret. Den inbyggda motorn skapar en högtrycksluftström som används för att omsluta och forma håret runt stylingverktyget.
 2. Curling och Vågning:
  • Apparaten använder sig av Coanda-effekten, en princip inom fluidmekanik, för att skapa lockar och vågor. Luftströmmen drar automatiskt in håret mot stylingverktyget och skapar därmed önskad form utan att det behövs värme vid själva kontakten.
 3. Temperaturkontroll:
  • Dyson Airwrap använder en intelligent temperaturkontroll för att skydda håret från överhettning. Den mäter lufttemperaturen över 40 gånger per sekund för att säkerställa att värmen är konsekvent och optimal för styling utan att orsaka skador.
 4. Multipel Styling:
  • Dyson Airwrap levereras med olika stylingverktyg och tillbehör för att skapa olika frisyrer. Det kan användas för att skapa lockar, vågor, släta eller volymösa frisyrer, och det finns olika tillbehör för olika hårtyper och önskemål.
 5. Magnetiska Fästsystem:
  • Stylingverktygen fästs magnetiskt på apparaten, vilket gör det enkelt att byta mellan olika tillbehör och skapa olika frisyrer utan att behöva använda olika apparater.
 6. Antifrizz och Glans:
  • Dyson Airwrap är designad för att minimera frizz och maximera glans. Luftströmmen och temperaturkontrollen arbetar tillsammans för att hålla håret friskt och glansigt utan att skada hårets ytskikt.

Sammanfattningsvis utnyttjar Dyson Airwrap avancerad teknologi för att erbjuda en skonsam, temperaturkontrollerad och effektiv stylingupplevelse. Den banbrytande användningen av luftström och magnetiska fästsystem gör den till en unik produkt på marknaden för hårstyling.

Du har väl inte missat inlägget ”Få längre hår – det hemliga vapnet till ett långt och vackert hår