Designa eget mobilskal

I samarbete med Fyndiq

Kan du se scenen framför dig? Påskmiddagen är över och det är dags att åka hem. Alla har lagt ifrån sig sin telefon på matbordet, köksbänken, soffbordet eller bokhyllan. Och du går och vänder eller känner på varenda en eftersom alla är svarta och du inte minns var du lagt just din mobil. Låter det bekant? Lösningen kan vara att designa ett eget och unikt mobilskal.

Oavsett om du har det här problemet eller bara vill ha ett snyggt och personligt skal så kan du testa att designa ditt eget mobilskal på Fyndiq – DYO. Få accessoarer visar du upp lika ofta men ändå är så många mobiler bara enfärgat svarta eller vita. Med egen-designade skal har du snabbt en ny accessoar för varje speciellt tillfälle.

Tips för att designa eget mobilskal

Ibland kan det vara skönt att ha en karta på den nya hemorten med sig överallt. Också kartor kan bli mobilskal. Solnedgången på semesterresan, en chokladkaka eller en bild på dig och dina allra bästa vänner – alla bra motiv för ett personligt skal. Men du kan också tänka ett steg längre och skapa skal som kompletterar hela din look.

  • Fota mönstret på ett favoritplagg, en hit att kombinera!
  • Rita ett eget motiv eller mönster, kanske som matchar en tatuering?
  • Fundera på något riktigt galet material att linda in mobilen i och fotografera det materialet. Ett mobilskal som gör att mobilen ser ut att vara inlindad i taggtråd eller bomull kan väl aldrig bli fel. Men du kommer garanterat på något ännu bättre!
  • En bild på ditt barn, ditt småsyskon, kompisens barn eller din lilla kusin, helst när hen gör någon rolig min som alltid muntrar upp dig.
  • Ska du ge skalet i present kan du alltid ta bild på något eller någon du vet att mottagaren älskar över allt annat! Barnbarnsbilden är en klassiker som ändå alltid blir unik.