Bästa värmeborsten – värmeborste som skapar volym!

Nu för tiden vill många ha den fönade känslan som man får hos frisören. När håret är fönat med rundborste med volym och form. För att skapa den rundborst fönade stilen på dig själv hemma kan man använda sig utav en värmeborste. Den bästa värmeborsten för olika ändamål finns i guiden nedan.

En värmeborste är en rundborste med en sladd som blir varm precis som en locktång eller plattång. Värmen i borsten hjälper till att forma håret och skapa volym. En värmeborste ska användas i helt torrt hår. Med en värmeborste kan man skapa flera olika stilar så som volym med inåtböjda toppar, utåtböjda toppar, mjuka lockar och vågor.

Bästa värmeborsten lockar

Ghd Rise hot brush

bästa värmeborsten

Denna värmeborsten ger en fantastisk volym från botten till toppen som håller hela dagen. Värmeborsten har en kombination av SMART ultra-zone teknologi med 5 mm borsthår i nylon som ger en maximal volym och form. Värmeborsten är 185 ° genom hela stylingen vilket säkerställer att du får en optimal styling som verkligen håller men samtidigt inte överskriver temperaturen som ger en skonsam styling som inte skadar ditt hår.

Värmeborsten glider lätt genom håret och oavsett hårtyp och hårlängd kan den skapa eleganta vågor eller lockar snabbt och lätt.

Värmeborsten har ett avsmalnande handtag som är bekväm i handen när man jobbar med håret.

Värmeborsten ska endast användas i helt torrt hår.

  • 32 mm cylinder som är den perfekta storleken för att skapa volym och rörelse i håret.
  • Automatisk avstängningsfunktion efter 30 minuter.

Gå till butik >>

Titta på videon till höger för att se hur värmeborsten används och hur du kan skapa tre helt olika stylingar med värmeborsten. Full Bodied, Volume curls och Root Volume.


Bästa värmeborsten volym

Hot Tools Black Gold Volumizer Dryer

bästa värmeborsten

Denna värmeborsten är lite större i storleken vilket skapar fantastisk volym och fyllighet framför allt till långa hår. Värmeborsten är utvecklad med en unik teknologi som är otroligt skonsamt mot håret. Denna värmeborsten hjälper dig att skapa en fantastisk salongs blowout på ett mycket enkelt sätt.

Värmeborsten är även en hårfön som blåser varmluft vilket gör den möjlig att både användas i blött hår. Bäst resultat får du om håret är 80 % torrt så låt håret antingen självtorka en stund först eller föna upp håret med en vanligt härfön för att absorbera bort det värsta vattnet innan du går på med varmluftsborsten.

Gå till butik >>

I videon till höger kan du se hur varmluftsborsten används och hur du får till en snygg volym på ett långt hår.


Bästa värmeborsten vågor

OBH Nordica Björn Axén Magic Style Brush 30

bästa värmeborsten

Denna värmeborsten från Björn axén är en mycket bra värmeborste till ett något lägre pris. Värmeborsten finns i flera olika storlekar och går utmärkt att både locka håret med, skapa volym och forma håret. Efter användning av värmeborsten känns håret mjukt och följsamt och den hjälper till att skapa samma frisyr som du får hos frisören.

Värmeborsten har ett unikt integrerat värmesystem och en keramisk tourmaline beläggning som är skonsamt för håret. Borsten skapar glans och minimerar statisk elektrisitet i håret vilket minskar frizz och flygigt hår.

Gå till butik >>

I videon till höger kan du se hur värmeborsten används och hur du skapar mjuka vågor i ett långt hår.