Bästa påslakan set i satin 2024

Innehåll

När man bäddar sängen med de bästa påslakan set i satin upplever de flesta en enorm skillnad på hur sovrummet upplevs.

Ett påslakan set som består av både påslakan och örngott ger både en fantastisk design och är det som syns mest när det kommer till sängen. Det är därför extra viktigt att välja ut god kvalitet både i form av känsla och design.

Eftersom vi tillbringar 33% av våra liv i sängen så är det en självklarhet att investera i att ha det ordning och reda i sovrummet. Påslakan och örngott ska hålla över lång tid och ska tåla många nätter och tvättar.Nedan har vi listat de bästa påslakan set i satin 2024

Bästa påslakan set i satin 2024

paslakan set birgitta creme

Påslakanset Birgitta – Offwhite

Detta påslakanet är det mest populäraste påslakan och örngott i satin du kan köpa just nu. Den satinvävda och kammade bomullen ger en följsam yta och sidenmatt lyster.

Påslakansetet har ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder, som ger dig möjlighet att skapa din egen hotellbäddning. Ett lakan i satin känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>

påslakan puderrosa

Påslakanset Birgitta – Puderrosa

Om du redan har ett vitt påslakan set hemma rekommenderar vi denna i rosa med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder. Du kan enkelt skapa din egen hotellbäddning och få ett lakan i satin som känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>

paslakan stal

Påslakanset Birgitta – Stål

Ett mycket populärt val är detta påslakanet med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder. Du kan enkelt skapa din egen hotellbäddning och få ett lakan i satin som känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>

paslakan set birgitta bla

Påslakanset Birgitta – Dimblå

Ett annat mycket populärt val är ett påslakanet i blått med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder. Du kan enkelt skapa din egen hotellbäddning och få ett lakan i satin som känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>

Birgitta Paslakanset i satin ljusbeige

Påslakanset Birgitta – Ljusbeige

Ett annat mycket populärt val är ett påslakanet i ljusbeige med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder. Du kan enkelt skapa din egen hotellbäddning och få ett lakan i satin som känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>

Birgitta Påslakanset i satin ljusgul

Påslakanset Birgitta – Ljusgul

Vill man ha ett påslakan med en glad och fin färg är detta ljusgula påslakan med ett klassiskt mönster med vävda matta och blanka ränder perfekt. Du kan enkelt skapa din egen hotellbäddning och få ett lakan i satin som känns mjukt, svalt och lent mot huden. Trådtäthet 220. Kan maskintvättas i 60 grader. Förpackningen innehåller ett påslakan och ett örngott.

Köp hos Hemtex >>


Varför ska man bädda sängen med ett fint påslakan set i satin?

I militären får man tidigt lära sig att bädda sängen det en av de första uppgifterna som ska göras på morgonen. Detta på grund av att dagen består av många uppgifter som ska avklaras och om du bäddar sängen är det alltid den första uppgiften du har avklarat och du får en bra känsla över att ha lyckats åstadkomma någonting.

Sedan kan dagen gå hur som helst och oavsett hur dagen slutar kan du komma hem och njuta av en färdigbäddad säng – som är bäddad av dig själv.

Detta förklaras närmare i en YouTube video nedan – i ett av de mest berömda inspirationstalen av den pensionerade William McRaven som varit befälhavare för United States Special Operations Command och som var en av mest populära kandidaterna för att bli USA:s försvarsminister under Joe Bidens regering.