Bästa mascaran – så får du de finaste fransarna 2024

Innehåll

Att hitta den bästa mascaran i djungeln av alla tusen olika mascaror som finns kan vara riktigt svårt. Därför kommer jag nedan att tipsa om StylingGuidens utvalda favoriter när det kommer till den bästa mascaran för längre fransar, hållbarhet, volym, och en mascara som har allt!


Bästa mascaran för längre fransar

Loreal ParisTelescopic Mascara Magnetic Black

loreal paris telescopic mascara magnetic black 1185 302 0001 2

Har du själv korta fransar och vill att de ska se längre ut eller om du bara i själva verket vill förstärka din egna längd på dina långa fransar är denna mascaran perfekt för detta. Borsten är flexibel och smal i gummi med små borsthår som hjälper till att definera och separera dina fransar vid appliceringen för att få ett så tunt och klumpfritt resultat som möjligt. Den unika sammansättningen i mascaran förlänger dina fransar upp till 60 %. För att bygga volym appliceras flera lager av mascaran.

Gå till butik >>


Bästa mascaran för 24 h hållbarhet

CliniqueLash Power Mascara Black-Onyx

clinique lash power mascara black onyx 2059 241 0001 1

Denna mascara är fantastisk om man vill ha en mascara som verkligen HÅLLER 24 h. Denna mascara har en speciellt utvecklad formula som håller i 24 h utan att börja smula eller flyta ut och bli svart under ögonen. Mascaran håller i regn, svett, fukt och tårar. Trots detta är den lätt att tvätta bort med ögonremover och varmt vatten. Denna mascara är även testat av ögonläkare och funkar både till känsliga ögon och ögon med kontaktlinser.

Gå till butik >>


Bästa mascaran för volym

LancômeHypnôseVolume-à-porter Mascara 

För dig som vill ha en fin och naturlig volym på dina fransar är denna mascara perfekt för detta ändamål! Det är en fjäderlätt mascara som inte klumpar och tynger ner dina fransar som många billigare volym mascaror kan göra. Borsen är i gummi med en bredare diameter nertill än upptill. Den unika formulan av rosenolja med mer latex än vax skapar kashmirmjuka fransar med maximal volym men samtidigt fint och naturligt separerade fransar.

Gå till butik >>


Bästa mascaran som ger otrolig volym – extrem längd – perfekt böj

ClarinsEyes Wonder Perfect Mascara 4D

clarins eyes wonder perfect mascara 4d 01 perfect black 1078 680 0001 1

Mascaran för dig som vill ha ALLT. Denna 4D mascara ger dig 4 dimensioner av en perfekt look – Tjockare fransar, längre fransar, perfekt böjda fransar och definierade fransar. Mascaran vårdar även fransarna vilket gör att ju längre du använder den desto starkare, fylligare och längre blir dina fransar. Mascaran innehåller 100 % mineralpigment och med hjälp av dess fibrer täcks fransarna jämnt och optimalt. Mascaran innehåller den grymma kombinationen Rosvax och Panthenol.

För en enastående ”false lash” effekt applicera två-3 lager av mascaran.

Gå till butik >>


Frågor och svar om mascara

Vad innehåller mascara?

Dom flesta mascaror består av vax från växter som karnubavax eller bivax – vilket gör att mascaran fäster bra på fransarna och gör dem fylliga. Samt innehåller mascara olja som solrosolja eller ricinolja – vilket vårdar fransarna.
Vissa mascaror kan innehålla silikon – om du väljer en sådan mascara är det viktigt att den noggrant tvättas bort på kvällen för att undvikna att utveckla akne. Mascaror som ger en längre effekt innehåller polymer – vilket gör fransarna mer elastiska som gör att de ser längre ut.

Hoppas du fått lite inspiration och tips och hittar den bästa mascaran för just dig!

engin akyurt EeVOgK2x0E4 unsplash 1