Bästa mäklare i Umeå

I samarbete med maklarcity.se

Att hitta den bästa mäklaren i sin stad kan vara svårt. Det finns så många att välja mellan och det är så viktigt att anlita en duktig mäklare vid försäljning av sin bostad för att både försäljningen ska bli så smidig som möjligt men också för att du som säljare ska få ut bästa möjliga värde av din bostad.

Mäklar City i Umeå är en av de främsta Mäklare i Umeå och har varit etablerade sen 1992. De är kända för att ha Umeås bästa lokalsinne. De hjälper dig både med köp och försäljning av bostad – allt i från en liten studentlägenhet till villa. Du kan också få hjälp med att hitta bostäder till salu och även nyproduktioner till salu samt se över vilka bostadsområden som finns.

När du ska sälja din lägenhet blir du erbjuden en värdering av ditt hem, sedan får du tips på vad du behöver tänka på och vad som behöver fixas inför försäljningen.

Fördelar med att bo i Umeå

Varför ska man då bo i just Umeå? Umeå är en fantastisk stad på flera sätt. Nedan kommer de främsta fördelarna med att bo i Umeå:

1. God livskvalitet – Västerbotten har högsta poäng av ”EU Regional Social Progress Index” vilket uppfyller 50 punkter om att leva ett gott liv – så som hälsa, inflytande och utvecklingsmöjligheter.

2. Kulturhuvudstad – Umeå är en av tre städer i Europa som blivit utnämnda till European Capital of culture, European green capital och European Smart City Lighthouse.

3. Sporten – Gillar du sport så är Umeå rätt för dig då Umeå är en riktig sportstad och topp tre bland Sveriges bästa cykelstäder.

4. Naturen – Umeå har en fantastisk natur med trolska skogar och tvärs genom stan går den vackra Umeälven. Söderut finns även den västerbottniska kustlinjen.

5. Arbete – Umeå har bland den lägsta arbetslösheten i Sverige och det finns gott om jobbmöjligheter.

6. Social – Befolkningen i Umeå beskrivs som varm, öppen och inkluderande.

8. Skolorna – Umeå har väldigt bra förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och universitet med högre andel behöriga lärare än i många andra städer.