Bästa locktång för hemmabruk – hot tools

Hot tools locktänger rekommenderas starkt som den absolut bästa locktång för hemmabruk. Den finns i olika längder och tjocklekar och har salongskvalité men ligger samtidigt på ett bra pris. Locktängerna har bra värmeledare som fördelar värmen jämnt vilket ger ett långvarigt och hållbart resultat. Den har värmeinställning som gör det möjligt att ställa in värmen rätt. Tunna/fina hår 140-160 grader, normala hår 160-200 grader, tjocka/lockiga grova hår 200-240 grader. Det är också alltid viktigt att använda värmeskydd som du kan läsa om här vilket som passar till olika hårtyper.

Vilka storlekar finns och hur fungerar en locktång?

Hot Tools Curling Iron Curl Bar 32 mm

hot tools locktång ergonomisk

Denna locktång rekommenderar jag allra mest. Den funkar bäst om man har axellångt – medellångt hår. Den är konstruerad på det sättet att den är ergonomiskt byggd vilket gör att den är väldigt lätt att använda och vänlig för axlar och armar då det kan vara svårt och jobbigt att locka håret på sig själv. Med denna locktång behöver man inte sträcka armarna mer än nödvändigt. Resultatet på lockarna blir beach lockar men går också att få till en fint vågigt resultat.

Köp Hot Tools Curling Iron Curl Bar 32 mm hos Lyko.se


Hot Tools locktång 32 mm

hottools locktång 32mm

Hot tools locktång XL 32 mm har extra långt skaft vilket gör att den passar väldigt bra till långa och extra långa hår då det finns gott om utrymme att få plats med hela hårslingan på locktången när man lockar håret. För dig som har axellång till mellanlångt hår passar hot tools locktång 32 mm bättre.

Diametern på 32 mm är perfekt för att skapa vackra Hollywood lockar om man tar en bredare hårslinga eller beachigare lockar om man tar en lite smalare hårslinga och lämna en bit av toppen rakare för beach lockar.

Här är en grym video där Brittany Gray som är en professionell och superduktig hårstylist ger de bästa tipsen både för att göra holywoodlockar men också beachigare vågiga lockar. Kolla på den här videon så kommer du att vara ett proffs på att locka ditt egna hår precis så som du vill ha det!

Köp Hot tools locktång XL 32 mm eller Hot tools locktång 32 mm hos Lyko.se


Hot tools curl iron 38 mm locktång

hot tools 24k gold salon curling irons 38 mm

Vill man ha ännu större lockar finns det en locktång med 38 mm i diameter. Den här locktången passar bra om man älskar volym och mer vill få en fin rörelse i håret och få känslan av att man gjort en föning med rundborste. Denna är helt fantastisk att använda om man har lite tid på morgonen och bara vill få en representabel look.

Här kommer en video om hur du kan styla ditt hår med denna tjocka locktången snabbt på morgonen. Detta går på 5-10 min. Perfekt om du tvättar håret på kvällen och låter det självtorka, att använda denna tång på morgonen ger dig en fantastisk glans, volym och rörelse i håret precis som om du fönat det med rundborste.

Köp Hot tools 38 mm hos Lyko.se

Hoppas att du fått några hjälpsamma tips och jag rekommenderar verkligen genuint Hot tools locktänger!