Bästa julklappen till henne 2023

Innehåll

Det börjar sakta att närma sig jul och många börjar fundera på julklappar och vad de ska köpa till sina nära och kära. Så vilken är den bästa julklappen till henne?

Det kan vara bra att vara ute i god tid när det gäller julklappar dels för att slippa den jobbiga julstressen om man skjuter upp julklapps shoppandet till sista veckorna innan julafton men också för att de bästa julklapparna tar slut om man väntar för länge.

I detta inlägget kommer jag tipsa om den bästa julklappen till henne – en julklapp som passar till alla kvinnliga nära och kära så som mamman, systern, tjejkompisen, flickvännen, kusinen eller mormor/farmor. Detta är en julklapp som alla kvinnor kommer att uppskatta otroligt mycket och det här också något som alla kvinnor behöver.

Visst är det roligt att köpa en julklapp till sin mamma, flickvän eller syster som man vet att den verkligen kommer att bli glad för och som också kommer att komma till användning.

StylingGuidens tips för julklapp till henne är en fantastisk julklappsbox från det underbara hårvårdsmärket Kerastáse.

I julklappsboxen finns ett ultimat set med hårprodukter för hårvård till din käraste och julboxen finns i flera olika format beroende på vad just din kärastes hår behöver.

Om du är osäker på vad din kära har för hårtyp och vad personens hår behöver listar kan utgå ifrån dessa tre enkla frågor för att ta reda på vilken som passar bäst.

Är håret lockigt/vågigt eller bara glanslöst och torrt?

Då behöver håret fukt och vård. Lockiga hår behöver alltid extra mycket fukt. Ser håret ut att vara torrt och livlöst behöver håret också fukt – då ska du köra på Nutritive boxen.

Är håret naturligt blont/blonderat eller slingat?

Alla blondiner kan köra på Blond Absolu boxen. Blondiner kommer att älska dessa produkter!

Drömmer personen om ett långt hårsvall?

Då är Extentioniste boxen rätt gåva. Om personen redan har ett långt hår som den vill fortsätta vårda och stärka samt hålla långt och vackert funkar också dessa produkter utmärkt.

Nutritive holiday box

kerastase julbox nutritive

Boxen för kvinnan med torrt hår!

Köp Nutritive holiday box på Lyko >>

som behöver mycket fukt och näring. Dessa produkter passar bra till någon med lockigt/krulligt hår, någon med frissigt torrt hår som behöver mer glans.

Innehåller:

  • Schampo Bain Satin 2 – Schampo som tvättar rent och ger näring till håret samt gör det mjukt, smidigt och glansigt.
  • Hårinpackning Masqueinstense cheveux épais – Inpackning som ger intensiv näring och vård. Håret blir silkeslent och sammetsmjukt och får en strålande lyster.
  • Värmeskydd Nectar Thermique – Värmeskydd som ger fukt och näring till håret och skyddar mot styling med hårfön och värmeverktyg som locktång och plattång upp till 180 °.
julklapp till mamma

Extentioniste Holiday Box

kerastase julbox extensioniste

Boxen för kvinnan med långt hår eller som önskar ha långt hår!

Köp Extentionisiste holiday box på Lyko >>

  • Schampo Bain Extentioniste – Schampo som ökar elasticiteten och styrkan i håret från rötter till toppar. Genom naturliga proteiner byggs hårets fibrer upp för att bli mer motståndskraftigt och på så sätt kunna hålla sig långt och bli långt. Schampot ger glans och har en lätt doft av parfym.
  • Hårinpackning Masque Extentioniste – Inpackning som ger håret djup konditionering och precis som schampot bygger upp hårets struktur med naturliga proteiner. Inpackningen lämnar håret mjukt, starkt och glänsande.
  • Serum Extentioniste – Ett starkt koncentrerat serum med viktiga aktiva ingredienser som stimulerar hårtillväxten. Serumet stärker hårrötterna och främjar en hälsosam hårbottenmiljö.
julklapp till henne

Blond Absolu Holiday Box

kerastase julbox blond absolu

Boxen för kvinnan med blont hår!

Köp Blond absolu holiday box på Lyko >>

Boxen innehåller hårvård som är anpassad för blonda hår både för att vårda och färgbalansera en strålande blond ton.

  • Schampo Bain Lumiére – Schampo som rengör, återfuktar och ger glans till blont hår. Tvättar även bort beläggningar och föroreningar för att få en klar blond färg.
  • Silver Hårinpackning Masque Ultra Violet – Inpackning med violetta pigment som neutraliserar bort alla gula toner i håret och efterlämnar en kall blond ton. Inpackningen är även djupt vårdande och lämnar håret mjukt och glansigt.
  • Serum med värmeskydd Cicaplasme – Serum som ger återfuktning och stärker håret 97 % samt har en 24-timmars långvarig frizzkontroll. Skyddar mot värmeverktyg upp till 230 ° samt innehåller UV-filter som skyddar mot sol och daglig oxidation.
julklapp till.flickvan
jullgran

Hoppas du nu fått hjälp med att hitta den bästa julklappen till henne – då alla våra kvinnor är värda något speciellt vid jul!

Information om produkterna har hämtats från Kerastase egna hemsida!