Bästa herrparfymen 2022 – lista på de 3 populäraste

I det här inlägget kommer vi presentera de bästa herrparfymen 2022 enligt kvinnor. För dig som letar efter de bästa herrparfymen som är mest populär just nu har vi listat de 3 populäraste nedan.

Vilken som verkligen är den bästa herrparfymen skiljer sig såklart från person till person eftersom olika dofter väcker olika känslor hos oss. Kanske föredrar du en orientaliskt och kryddigt eller en fräsch doft med pigga toner av citrus. För herrdofter är svaret dock oftast detsamma: en självsäker herrdoft med ett välrundat dofthjärta och en varm, stadig bas. 

Att hitta den bästa herrparfymen kan kännas som en utmaning i och med det enormt stora utbudet och allt ifrån nya varumärken till klassiker. Om du ska köpa till dig själv kan du säkert känna igen olika kategorier av dofter. Sportiga, avslappnade och eleganta dofter eller klara dofter som är fyllda av självförtroende.

Oavsett om du är på presentjakt eller letar efter bästa herrparfymen på jobbet eller bästa herrparfymen som julklapp så funderar du på vilka parfymer som är populära. Vi har listat de tre bästa herrparfymerna 2022 med motivering nedan.

Bästa herrparfymen är Stronger With You från Emporio Armani

giorgio armani emporio armani stronger

Stronger With You från Emporio Armani är den bästa herrparfymen 2022 och lanserades 2017.

Med toppnoter som kardemumma, rosépeppar och violblad fås en doft som uppfattas som en självsäker elegans, med ungdomens lätta bekymmerslöshet, förmedlad av salvian i de aromatiska hjärtnoterna.

Vanilla Jungle Essence™ förälskar sig i det sockertäckta kastanjeackordet och ger efter för hans magnetism: Stronger With You. Den bästa herrparfymen 2022 enligt kvinnor.

Köp hos Lyko >>

Den näst bästa herrparfymen är The Scent från Hugo Boss

hugo boss the scent edt 50ml

The Scent från Hugo Boss är den näst bästa herrparfymen 2022 och har varit en storsäljare sedan den släpptes 2015.

Med toppnoter av ingefära, ett hjärta av afrikansk maninkafrukt (som ska vara ett afrodisiakum och dofta som jordgubbar doppade i choklad) och en basnot av läder, är detta en elegant och varm doft. Denna parfym passar så väl ungdomar som vuxna.

Köp hos Lyko >>

Den tredje bästa herrparymen är 1Million från Paco Rabanne

paco rabanne 1 million edt 100ml

1Million från Paco Rabanne är den tredje bästa herrparfymen 2022 och är en parfym som många herrar har en referensram till då den har funnits sedan 2008.

1Million av Paco Rabanne är en frisk och sensuell blandning av noter som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber.

Flaskan är skapad i formen av en guldtacka, vilket representerar makt, rikedom och lyx. Speciellt lämplig för användning på kvällen. Denna parfym passar så väl ungdomar som vuxna.

Köp hos Lyko >>


Frågor och svar

Vilken är den bästa herrparfymen på jobbet?

För dig som letar efter parfym att bära på jobbet rekommenderar vi Stronger With You från Emporio Armani som är den bästa herrparfymen 2022.

Vilken är den bästa herrparfymen enligt kvinnor?

De tre parfymerna som vi har listat är mycket populära och förförande dofter för kvinnor.