Användarvillkor

Senast uppdaterad 1 feb 2021.

StylingGuidens användarvillkor gäller för alla besökare och användare som använder sig av webbplatsen. En del av våra användarvillkor är även vår integritetspolicy.

Företaget bakom StylingGuiden

Företaget bakom hemsidan heter StylingGuiden Media och är registrerad på adressen Ola Hanssonsgatan 4, 112 52 Stockholm i Sverige. Önskar du komma i kontakt med StylingGuiden Media kan du ringa 08-122 045 11 (vardagar 9-17) eller maila till info@stylingguiden.se

Syftet med tjänsten

Denna webbplats syftar till hjälpa, vägleda och utbilda besökare inom styling och har tusentals besökare varje månad. Det är kostnadsfritt att besöka och läsa de publika artiklarna som publiceras på StylingGuiden.se.

Så finansieras StylingGuiden

För att täcka våra kostnader för webbplatsen kan reklam och annonser visas på webbplatsen. StylingGuiden Media deltar även i olika affiliateprogram vilket innebär att StylingGuiden Media kan få en kommission från en återförsäljare. Det finns olika former av samarbeten och betalningsmodeller för affiliates. Det kan röra sig om att StylingGuiden får ersättning för varje gång en annons visas (CPM), om en besökare klickar sig vidare till en butik (CPC) eller om en besökare på vår sida klickar sig vidare till en återförsäljare där vår besökare slutligen köper en produkt (CPS). De affiliateprogram som huvudsakligen används på StylingGuiden är Adtraction, Adrecord, Adservice, APPRL, Awin och Pricerunner.

Disclaimer och friskrivning för fel

Alla skribenter på StylingGuiden gör sitt bästa att ta fram, sammanställa och publicera korrekta, sanningsenliga, objektiva och utförliga artiklar, men innehållet i de artiklar som publiceras på stylingguiden.se är enbart för informationssyfte, det är våra skribenters personliga åsikter och erfarenheter. Även om skribenter på StylingGuiden är utbildade och professionella inom området behöver du handla på eget ansvar hos de olika återförsäljarna av de produkter som finns på webbplatsen. På StylingGuiden rekommenderas olika produkter som konsument kan handla hos olika återförsäljare och eftersom återförsäljare från tid till annan kan ändra sitt produktutbud och sortiment utan att meddela StylingGuiden kan StylingGuiden inte hållas till ansvar gällande de produkter som du eventuellt väljer att köpa från någon av de återförsäljare eller tillverkade som rekommenderas på webbplatsen.

Har du några frågor om våra användarvillkor får du gärna kontakta oss.