Adventskalender för vuxna

bild

Adventskalendrar har funnits i flera årtionden, men idén med adventskalender för vuxna har verkligen tagit fart på senare år. Det är inte konstigt att de är så populära eftersom de är ett utmärkt sätt att skapa förväntan och spänning. De hjälper dig också att komma in i julens anda varje dag fram till jul. Advent är traditionellt sett en tid då kristna förbereder sig för firandet av Jesu Kristi födelse, och finns det något bättre sätt än en adventskalender?

Så hittar du adventskalender för vuxna

Det finns många olika varianter av dessa kalendrar, både för barn och vuxna, och även några som erbjuder choklad eller andra godsaker i stället för gåvor! På adventskalendern.se hittar du mängder med inspiration.

Om du försöker köpa julklappar till din partner kan en adventskalender vara en riktigt bra idé. Du kommer då att kunna en adventskalender som kommer ge din partner lycka och glädje varje dag och som bygger upp deras spänning inför julen! Adventskalendrar fungerar bra eftersom de inte kostar för mycket pengar och du vet kanske inte helt hundra vet exakt vilken sak din partner skulle vilja ha varje dag.

pink and white box with gold round coin

Olika typer av kalendrar

Alla känner till de chokladkalendrar som barnen ser fram emot varje år. Deras popularitet har till och med spridit sig till vissa märken som släpper adventskalendrar riktade till vuxna! De är också ett riktigt kreativt sätt att köpa presenter till någon! Adventskalendrar för vuxna kan vara lika roliga och spännande som de för barn, vilket är bra om du försöker få din partner i julstämning. Det finns också adventskalendrar som har skapats med godsaker för vuxna som lakrits, kaffe och till och med skönhetsprodukter!

En adventskalender med skönhetsprodukter innehåller exempelvis ett urval av bästsäljande skönhetsprodukter, t.ex. sminkborstar och nagellack, och är oftast smyckad med ett vackert omslag och en fin förpackning som gör att du lätt kommer in i julstämningen.

Det finns även ett stort antal adventskalendrar för dem som vill överraska sin partner med något extra som kan få fart lite på förhållandet. Dessa adventskalendrar kostar oftast lite mer och du bör ha ett riktmärke någonstans över 1 000 kr. Trots den höga kostnaden verkar dock slantarna komma tillbaka flera gånger om när det gäller värdet. En rolig adventskalender som passar bra in i ert förhållande kan vara det som gör att december blir en magiskt bra månad – för ert förhållande!

Om du vill ha något mindre traditionellt i år, varför inte skapa en egen? Välj ut dina favoritbilder av vänner och familj för att skapa olika kort – ett kort för varje dag i december fram till juldagen.

Du har nu fått lite tips och idéer om hur du kan använda en adventskalender under december – från att skapa en mysig atmosfär hemma, ge presenter till familjemedlemmar eller bara ha roligt med din partner.